24 Απριλίου 2010

Φωτογραφίες από την έκθεση ζωγραφικής,23/4/2010


Τελέστηκαν από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, κ. Στέφανο Στεφάνου, χθες βράδυ τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής των μαθητών του σχολείου μας.
Ο κ. Στεφάνου τόνισε τη σημασία τέτοιων εκδηλώσεων και συνεχάρη τα παιδιά και όλους τους συντελεστές.
Χαιρετισμούς απηύθυναν, επίσης, ο Διευθυντής του σχολείου κ Παντελής Ιωάννου και ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Ομίλου ΣΠΕ Αγ. Φυλάξεως.
Για τη διοργάνωση υπεύθυνος ήταν ο κ. Στέλιος Στυλιανού,ΒΔΑ΄,καθηγητής Τέχνης, ο οποίος είχε και την ιδέα της όλης προσπάθειας.Το φετινό θέμα των έργων συνδέεται με τον 1ο στόχο της σχολ. χρονιάς¨"Η αποτροπή του κοινωνικού αποκλεισμού μέσω της εκπαίδευσης,στο πλαίσιο του δημοκρατικού και ανθρώπινου σχολείου".
Οι μαθητές συμμετείχαν με 63 έργα τους, τα οποία και απέσπασαν τα θετικά σχόλια όλων.
Πολύ ξεχωριστή ήταν και η παρουσία της χορωδίας "Ομοίων Φωνών" του σχολείου μας, που μαζί με την καθηγήτρια Μουσικής κ. Ανδριάνα Σεργίδου παρουσίασαν καλλιτεχνικό πρόγραμμα.
Μια ξεχωριστή βραδιά,γεμάτη χαμόγελα και νεανικές ελπίδες, καθώς οι νεαροί μας ζωγράφοι έβλεπαν την προσπάθειά τους να επιβραβεύεται.Αυτά χρειαζόμαστε, δραστηριότητες σαν κι αυτή είναι που αγκαλιάζονται θερμά από τα παιδιά και ακόμα που κάνουν βήματα μπροστά για το δημιουργικό σχολείο.Βέβαια, τα ΜΜΕ δε συγκινούνται με κάτι τέτοια, έλαμψαν διά της απουσίας τους... 

Εύα Νεοκλέους

Π








Posted by Picasa

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλοί οι επίσημοι, αλλά που είναι τα έργα;

ΛΑΦ-Γ2 είπε...

Θα δείτε εδώ
http://tokatialloc2.blogspot.com/2010/04/2_24.html, κάποια έργα αλλά περισσότερα θα βρείτε στην Ιστοσελίδα του σχολείου μας

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails